Trupa de Folkușor cântă, pe 13 octombrie, la Urziceni

cover folkusor

Alt.F.E.L Society și Academia de Folk recidivează! Vineri, 13 octombrie, sunteți din nou așteptați în Zebranno Cafe Urziceni, pentru porția obișnuită de muzică pentru suflet.

Bogdan Ungureanu 2Arată-le tuturor că ești Alt.F.E.L și că vrei să te simți special alături de un band special – ”Trupa de Folkușor”. Vino la Galele ZebrannoFOLK, alături de Daria Gănescu – voce, Bogdan Ungureanu – voce și chitară (fondatorul Folkușorului), Daniel Croitoru – tobe și Stelian Cristez – bass, iar ei te vor încânta cu o seară de folk rafinat și foarte atent selectat.

”Folkușor” este o casă a prieteniei, Un loc în care se cânta iubirea și buna dispozitie.

”Folkușor” este cântec și bucurie, revărsate în prag de seară în inimile tuturor celor care descoperă acel loc în care pasiunea de a cânta întâlnește dragostea de a trăi.

”Folkușor” este poezia notelor cântată cu sufletul, este un refugiu de voie – bună, un exercițiu de respirație, o aplicație de joie de vivre. Un loc în care fiecare caută să privească doar partea bună a lucrurilor.

Alt.F.E.L Society și Academia de Folk vă invită, deci, vineri, 13 octombrie, la Galele ZebrannoFolk Urziceni, să descoperiți împreună tainele ”Folkușorului”, oameni și oameni, uniți de sensibilitate și pasiune într-o poveste de seară: aceea a muzicii pentru suflet.

Comentarii