Stadionul „Tineretului” din Urziceni intră în reparaţii

stadion1

Pe 18 iunie, AS FC Urziceni a câştigat barajul de promovare în Liga a IV-a de fotbal, oficialii echipei declarând public că îşi doresc să joace în campionatul viitor pe Stadionul „Tineretului” din municipiu. Într-un fel sau altul, acţiunile recente ale Administraţiei par să confirme faptul că municipalitatea manifestă deschidere faţă de această idee, cu atât mai mult cu cât nu puţini sunt cei care vor ca stadionul din Urziceni să redevină capabil de a găzdui meciurile de acasă ale noii echipe a oraşului.

as fc urz

Astfel, la o zi după meciul de baraj în care AS FC Urziceni a surclasat Voinţa Maia, Primăria încredinţa contractul de lucrări privind „reparaţii parţiale la Stadionul Municipal Urziceni” (lucrări de instalaţii pentru clădiri) societăţii Artizan Serv Slobozia, la o valoare de achiziţie de 63.737 lei fără TVA.

Ulterior, în cadrul şedinţei de Consiliu Local din 27 iunie, aleşii municipali au aprobat o rectificare bugetară ce cuprindea şi alocarea de fonduri pentru achiziţia unui tractor de tuns gazon Housqvarna TC 142 T, în baza unei solicitări întocmite expres de compartimentul de specialitate pentru execuţia de lucrări pe suprafeţe mari de zonă verde din oraş. „Pentru suprafeţele mari de tuns gazon din parcurile municipiului Urziceni (Teoharie, Catedralei, Gării, Volna, Tineretului cu stadionul municipal etc) se recomandă achiziţia unui utilaj profesional  – tractoraş de tuns gazon la parametrii: puterea – 11,1 KW, turaţia – 2600 rotaţii/minut, lăţimea de tăiere – 107 cm, volumul de colectare – 320 l, transmisie hidrostatica etc. Vă rog să se analizeze şi să se aprobe suma de 16.000 lei pentru achiziţia, conform legislaţiei în vigoare, a 1 buc. tractoraş de tuns gazon”, se precizează în raportul compartimentului Servicii publice şi protecţia mediului din cadrul Primăriei Urziceni.

stadion2

Comentarii