Parcul de pe strada Panduri va fi monitorizat video

parc1

Primăria Urziceni a încheiat procedurile de achiziţionare prin SEAP a unui sistem de monitorizare video pentru parcul din incinta vechiului spital. Preţul de achiziţie este de 17.800 lei cu TVA şi include montarea unui sistem de monitorizare cu 13 camere a câte 2 Megapixeli, IR la 60 m, DVR CVI 16 canale cu funcţii inteligente şi back-up pe NVR 16 canale la Dispecerat, cablaj, software de monitorizare la distanţă, parole pe nivele de autoritate şi conectare la Internet pe IP-Fix.

Alocarea a 18.000 lei, sumă destinată achiziţionării sistemului de monitorizare video, a fost decisă de consilierii locali în cadrul rectificării bugetare aprobate în şedinţa de săptămâna trecută.

Compartimentul de investiţii din cadrul Primăriei a propus monitorizarea video a parcului de pe strada Panduri din cauza distrugerilor înregistrate la nivelul mobilierului urban. „Având în vedere că se produc distrugeri de bunuri materiale existente în incinta parcului, cum ar fi: bănci, pomi, becuri de iluminat, gazon s.a, este necesar a se achiziţiona şi monta un sistem de monitorizare pentru depistarea cu uşurinţă a persoanelor implicate în aceste acte de vandalism şi pentru siguranţa cetăţenilor care îşi petrec timpul liber şi se recreează într-o atmosferă ambientală plăcută”, se precizează în Nota de fundamentare întocmită de compartimentul de specialitate al Primăriei.

Comentarii