Deputatul Aurelian Ionescu a revenit în Partidul Naţional Liberal

iaurelian3

Deputatul  Aurelian Ionescu a devenit oficial membru PNL şi candidat pentru un nou mandat în Legislativul naţional.

Parlamentarul ialomiţean şi-a făcut publică revenirea în rândurile liberalilor printr-un comunicat de presă pe care îl redăm integral în cele ce urmează:

„După cum se ştie, am fost exclus din ALDE pentru că am solicitat conducerii centrale să adopte un set de criterii de integritate la nivelul partidului şi să refuze înregimentarea în rândul formaţiunii a politicienilor penali, dispuşi să-şi cumpere imunitatea parlamentară înaintea acestor alegeri. Ulterior, am acceptat propunerea liderilor liberali de a mă alătura membrilor PNL. În acest moment, înscrierea mea în Partidul Naţional Liberal a fost validată de conducerea partidului, odată cu acceptarea candidaturii la Camera Deputaţilor de pe poziţia a doua a listei PNL Ialomiţa.

Am ales să revin în Partidul Naţional Liberal dat fiind faptul că, aşa cum am mai spus, împărtăşesc valorile doctrinei politice de dreapta, ca unică opţiune pentru România de a-şi asigura o dezvoltare echilibrată. De asemenea, am decis să fac parte dintr-un partid care are, respectă şi aplică în aceste alegeri un Cod de Etică, ceea ce îmi oferă posibilitatea de a promova în continuare principiile pentru care am militat şi din postura de membru ALDE: un Parlament curat şi credibil, o politică onestă pentru cetăţeni şi un cadru de legiferare ce protejează instituţiile statului şi sprijină activitatea organismelor de justiţie.

 Aurelian Ionescu – deputat de Ialomiţa

Comentarii